Jobsite

Kies ik voor een job in consultancy of niet? Hoe kan ik daarover beslissen?

De keuze tussen een job in IT consultancy of een vaste job dicht in de buurt is soms moeilijk. Een job in consultancy geeft je carrièreperspectieven en de mogelijkheid om technisch en persoonlijk enorm te evolueren. Het nadeel kan zijn dat je soms wat verder van huis werkt. Maar misschien hoef je die keuze niet van in het begin te maken? Als startende software ontwikkelaar of system engineer is die keuze niet gemakkelijk. 

Doe de jobtest!

Een job eens testen, wie droomt daar nu niet van? Via ons GraduAce programma bieden we de mogelijkheid een project van 18 maanden uit te voeren bij een klant en dan zelf te beslissen of je voor consultancy kiest of niet. Je "test" zo als het ware de job en kan zelf beslissen of je als consultant verder wil of vast in dienst wil blijven. 

Hoe gaat het praktisch in zijn werk? 

Om te beginnen kom je tijdens het GraduAce traject bij ons in dienst. We geven je dezelfde voorwaarden en coaching als alle andere consultants bij ABC-groep. Samen met onze klant bepalen we op welk project je wordt ingezet.  Gedurende de 18 maanden die volgen sta je wekelijks in contact met je coach om te bespreken hoe alles verloopt.

Na 18 maanden beslissen we in onderling overleg hoe we voor de toekomst dan verder samenwerken, Als consultant of vast in dienst bij de klant. 

Voor wie?

- Junior Java developer, junior SharePoint developers, Junior .NET developers, Junior System engineers, Junior Python developers

- Ervaren mensen die willen testen of ze zouden passen in consultancy. 

Klinkt leuk? Klik hier om onze vacatures te bekijken


Lees cookie info Meer informatie